Choco Roomrakkers
Choco Roomrakkers
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
800 g | 8 % | gist | |
4.600 g | 46 % | water | |
300 g | 3 % | Cacao | |
400 g | 4 % | bruine basterdsuiker |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling 1
3.000 g | 30 % | chocolade druppels |
Vulling 2
19.100 g | Gele room met Minuta VV (50 g per stuk) |
Decoratie
1.910 g | suikernibs P2 (5 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 1500 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletjes iets los laten komen en puntjes vormen.
Decoreren met suikernibs.
Narijs 45 minuten.
Oventemperatuur 250°C.
Baktijd 7 minuten.
Uitkomst 382 stuks
Als de broodjes afgekoeld zijn opensnijden en vullen met gele room.