Choco KwarkBar
Choco KwarkBar
Recept
750 g | tarwebloem | ||
750 g | Double Choc Cake | ||
2.000 g | Kwarkbroodmix | ||
100 g | Muffinolie * | ||
500 g | ei | ||
770 g | water |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
600 g | Arabesque Noir 58 |
Afwerking
121 g | Cacao (1 g per stuk) |
Werkwijze
Meng alle ingrediënten tot een koud en soepel deeg, draaitijd ca. 5 minuten.Deegtemperatuur 20°C
De vulling doordraaien.
Deeg opmaken als voor brood.
Uitrollen tot een dikte van 10 mm met een breedte van 36 cm.
Bestrooien met cacao en snijden in 3 stroken van 12 cm.
Snijd de stroken in banen van 12 x 2,5 cm (ca. 45 gram)
Op bakpapier leggen en drukken met de vlechtsteker.
Laat dit ca. 15 minuten rusten.
Oventemperatuur 220°C (gebruik weinig vloerwarmte)
Baktijd ca. 7 minuten.
Na het bakken handwarm inpakken, eventueel decoreren naar keuze.
Uitkomst 121 stuks