Recepten Recepten

Choco KwarkBar

Recept

750 g   tarwebloem
750 g   Double Choc Cake
2.000 g   Kwarkbroodmix
100 g   Muffinolie *
500 g   ei
770 g   water

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

600 g   Arabesque Noir 58

Afwerking

121 g   Cacao (1 g per stuk)
Choco KwarkBar

Werkwijze

Meng alle ingrediënten tot een koud en soepel deeg, draaitijd ca. 5 minuten.
Deegtemperatuur 20°C
De vulling doordraaien.
Deeg opmaken als voor brood.
Uitrollen tot een dikte van 10 mm met een breedte van 36 cm.
Bestrooien met cacao en snijden in 3 stroken van 12 cm.
Snijd de stroken in banen van 12 x 2,5 cm (ca. 45 gram)
Op bakpapier leggen en drukken met de vlechtsteker.
Laat dit ca. 15 minuten rusten.

Oventemperatuur 220°C (gebruik weinig vloerwarmte)
Baktijd ca. 7 minuten.

Na het bakken handwarm inpakken, eventueel decoreren naar keuze.

Uitkomst 121 stuks