Choco Kersentaartje
Choco Kersentaartje
Rolbeslag
400 g | Rolbeslag Choco met Moscalux * |
* 20 plakken van 11 cm en 20 plakken van 8 cm doorsnede en 1 cm dik
Recept
500 g | Zeesan Choco | |
625 g | water | |
2.500 g | slagroom | |
150 g | Amarenen Kersen |
Trempeer
240 g | Trempeerlikeur met Gel |
Decoratie
100 g | Pajets Chocolade | |
700 g | chocolade waaiers |
Werkwijze
Meng de Zeesan Choco met het water tot een gladde massa.Spatel 1/3 deel van de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor, vervolgens de rest van de slagroom met de Amarenen stukjes doorspatelen.
Vul de ringen van 12 cm doorsnede met een plakje Choco Rolbeslag, voor de helft afvullen met de choco bavaroise.
Hierop het kleinere plakje Choco Rolbeslag leggen en tremperen met Trempeerlikeur Gel Kirsch.
Vervolgens tot de rand afvullen met choco bavaroise.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Als afwerking de rand aanzetten met Pajets Chocolade.
Bovenop chocolade waaiers en iets kaneel als decoratie.
Uitkomst 20 stuks.