Choco Kersenbier Schnitt
Choco Kersenbier Schnitt
Recept
1.500 g | Vero Boerencake Koppig | |
540 g | water |
Vulling 1
150 g | Zeesan Neutraal | |
100 g | Minuta VV | |
500 g | kriekenbier | |
1.000 g | slagroom | |
250 g | Amarenen Kersen |
Vulling 2
200 g | Zeesan Choco | |
250 g | water | |
100 g | Amarenen Siroop | |
1.000 g | slagroom |
Afwerking
400 g | ColdJel Neutraal |
Decoratie
68 st | kersen |
Werkwijze
Beleg twee bakplaten van 60 x 20 cm met siliconenpapier.Vero Boerencake Koppig en water mengen, gedurende 4 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag over de twee bakplaten.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Meng de Zeesan Neutraal, Minuta VV met het kriekenbier tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Voeg de gehakte Amarenen Kersen toe.
Vul hiermee de platen voor 2/3 af.
Meng de Zeesan Choco, water en de amarenen siroop tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Vul de platen af en gladstrijken. Plaats de platen in de koeling.
Na het koelen een spiegel van ColdJel Neutraal opbrengen.
Snijden in twee banen van 9,5 cm en snijd hiervan korte punten van 5 x 1cm .
Decoreren met een rode kers.
Uitkomst 68 stuks