Recepten Recepten

ChocNut Pistache Schnitt

Recept

1.500 g   Fantasy Chocnut Cake
150 g   suiker
300 g   water
300 g   ei

Vulling 1

200 g   paprika stukjes *

* groen

Vulling 2

400 g   Zeesan Neutraal
500 g   water
2.000 g   slagroom
2 g   groene kleurstof
120 g   Wigo Compound Pistache

Afwerking

400 g   ColdJel Neutraal

Decoratie

80 g   chocolade krullen (5 g per stuk)
160 g   pistachenoten (10 g per stuk)
ChocNut Pistache Schnitt

Werkwijze

Fantasy Chocnut Cake, suiker, water en ei mengen gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
De paprika stukjes als laatste doordraaien.
Verdeel deze massa over twee platen van 60 x 20 cm.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 35 minuten.

Meng Zeesan Neutraal en water tot een gladde massa.
Voeg de Wigo Compound Pistache en de groene kleurstof toe.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Giet de bavaroise in de platen en gladstrijken.
Plaats de platen in de koeling, na 1 uur kunnen deze worden ingevroren.

Snijden in schnitten van 8 x 18 cm.
Geleren met ColdJel Neutraal en decoreren met witte chocolade krullen en pistachepitten.

Uitkomst 16 stuks