ChocNut Pistache Schnitt
ChocNut Pistache Schnitt
Recept
1.500 g | Fantasy Chocnut Cake | |
150 g | suiker | |
300 g | water | |
300 g | ei |
Vulling 1
200 g | paprika stukjes * |
* groen
Vulling 2
400 g | Zeesan Neutraal | |
500 g | water | |
2.000 g | slagroom | |
2 g | groene kleurstof | |
120 g | Wigo Compound Pistache |
Afwerking
400 g | ColdJel Neutraal |
Decoratie
80 g | chocolade krullen (5 g per stuk) | |
160 g | pistachenoten (10 g per stuk) |
Werkwijze
Fantasy Chocnut Cake, suiker, water en ei mengen gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.De paprika stukjes als laatste doordraaien.
Verdeel deze massa over twee platen van 60 x 20 cm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 35 minuten.
Meng Zeesan Neutraal en water tot een gladde massa.
Voeg de Wigo Compound Pistache en de groene kleurstof toe.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Giet de bavaroise in de platen en gladstrijken.
Plaats de platen in de koeling, na 1 uur kunnen deze worden ingevroren.
Snijden in schnitten van 8 x 18 cm.
Geleren met ColdJel Neutraal en decoreren met witte chocolade krullen en pistachepitten.
Uitkomst 16 stuks