ChocNut Kruimelcake met Fantasy ChocNut Cake
ChocNut Kruimelcake met Fantasy ChocNut Cake
Recept
6.900 g | Fantasy Chocnut Cake | |
1.400 g | ei | |
1.300 g | water | |
350 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
750 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Werkwijze
Meng de ingredienten gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met een vlinder.Voor het afvullen het beslag bijkrabben en doorspatelen.
Vul de Cakevorm in Tray met 330 gram beslag.
Decoreren met kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 30 stuks
Eventueel decoreren met Mont Blanc na het afkoelen
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de onderzijde schoon te houden.