Recepten Recepten

Chocadeau

Recept 1

300 g   Maestro Creme Vanille
900 g   water
100 g   slagroom

Vulling

800 g   Fruitful Red Fruit

Recept 2

200 g   Zeesan Choco
250 g   water
1.000 g   slagroom

Decoratie

300 g   choco decor
Chocadeau

Werkwijze

Maestro Creme Vanille, slagroom en water mengen, 3 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Verdeel de gele room over 30 potjes met een doorsnede van 7cm.

Verdeel de Fruitful Red Fruit over de gele room.

Meng de Zeesan Chocolade met het water tot een gladde massa.
Spatel vervolgens 1/3 deel van de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor en vervolgens de rest.

Verdeel de chocoladebavaroise over de Fruitful Red Fruit.

Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Decoreren met diverse chocolade deco's.

Uitkomst 30 stuks