Chipolatacake
Chipolatacake
Recept
20.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
7.200 g | water | |
1.000 g | Gel Marasquin 50% |
Vulling
2.700 g | Sardimix | |
2.000 g | bitterkoekjes (klein) |
Decoratie
960 g | greinsuiker P2 | |
200 g | Pajets Chocolade |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig, Gel Marasquin 50% en het water mengen met de vlinder in 4 minuten tot een glad beslag draaien.De bitterkoekjes en de Sardimix door het beslag spatelen.
Schep 350 gram in een Cakevorm in Tray.
Decoreer met 10 gram greinsuiker en ca. 2 gram Pajets Chocolade.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 94 stuks