

Chewy Choco Banaan Cookies
Chewy Choco Banaan Cookies
Recept
1.800 g | Double Choc Cake | |
150 g | water | |
150 g | boter |
Afwerking 1
300 g | Dip Banaan |
Afwerking 2
250 g | Karamel met Gletscher Fondant | |
80 g | Arabesque Lait 34 |

Werkwijze
Double Choc cake, boter en water in de laagste versnelling met de vlindergard mengen tot een deeg.Verdeel het deeg in twee stukken en rol ieder stuk tot een pil met een lengte van 40 cm.
De pillen koelen en snijden in koeken van 2 cm dikte.
Zet de koeken op een met papier bedekte bakplaat i.v.m. de chocolade stukjes uit de Double Choc Cake.
Oventemperatuur:
Inschietoven 220°C.
Rotatieoven 200°C.
Baktijd 9 minuten.
Om de koeken mooi rond te krijgen kan je direct na het bakken de hete koeken rond laten draaien in een ronde steker.
Verwarm Dip Banana tot het een spuitbare massa is, en werk de afgekoelde koeken af met dopjes Dip.
Meng de Karamel met Gletscher Fondant met de gesmolten Arabesque 34 en spuit dit tussen de doppen Dip Banana.
Uitkomst 40 stuks