Cheesecase
Cheesecase
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling 1
675 g | slagroom | |
900 g | Arabesque Blanc 29 | |
450 g | kwark | |
6 g | bakkerszout | |
335 g | Cremo B Poeder | |
450 g | ei |
Vulling 2
3.000 g | Aardbeien Bavaroise met Zeesan Aardbei |
Rolbeslag
750 g | Rolbeslag met Sachermix |
Afwerking
200 g | ColdJel Neutraal | |
100 g | Mont Blanc |
Decoratie
60 st | frambozen | |
40 g | Fruitful Raspberry Jam |
Werkwijze
Hardewenerdeeg uitrollen tot een dikte van 2 mm.Uitsteken met taartringen met 13 cm doorsnede.
Bak de bodems goudbruin af.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 20 minuten.
Meng de vloeibare Arabesque Blanc 29 met de warme slagroom (50°C ), kwark en Cremo B Poeder, zout
en het ei gedurende 3 minuten in de tweede versnelling.
Verdeel het beslag over de siliconenmat maat R10M (10 cm doorsnede) en bak af, na het bakken invriezen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C (bakken met veel stoom).
Rotatieoven 160°C (bakken met veel stoom).
Baktijd 20 minuten.
Plaats in een schone ring van 12 cm een plastic banderol. Leg de bevroren cheesecake op de bodem.
Vul de ring met bavaroise en plaats daartussen een plakje Rolbeslag van Sachermix, strijk de ring glad af.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Afgeleren met de gekleurde ColdJel Neutraal en de bovenzijde afwerken met Mont Blanc.
Plaats de taart op het hardewenerplakje, decoreren met frambozen en wat druppels Fruitful Raspberry Jam.
Uitkomst 20 stuks