Recepten Recepten

Cheesecake Rode Vruchten

Bodem

300 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
150 g   Fruitful Raspberry Jam

Recept

700 g   roomkaas
400 g   Baked Cheesecake
350 g   ei
350 g   water
225 g   eiwit

Vulling

300 g   Fruitful Red Fruit

Afwerking

150 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

52 g   Arabesque Blanc 29 (2 g per stuk)
Cheesecake Rode Vruchten

Werkwijze

Fonceer de bodem van de Bakvorm Plaatcake (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 18 minuten.

Meng de cream cheese (roomkaas) glad met een gedeelte water.
Voeg de Baked Cheese Cake, eieren en eiwit toe en meng tot een gladde massa.
Voeg het restant water in gedeeltes toe, eventueel bijkrabben.
Draai ca. 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.

Bestrijk de gebakken hardewenerbodem met Fruitful Raspberry Jam.
Schep of schenk het beslag op de Fruitful Raspberry Jam.
Spuit ongeveer 36 doppen Fruitful Red Fruit (ca. 300 gram) in het beslag en meng deze grof door.

Oventemperatuur:
Inschietoven 150°C.
Rotatieoven 130°C.
Baktijd ca. 55 minuten, schuif open na 45 minuten.

De Cheese cake is gaar als de kern temperatuur 78ºC heeft bereikt.

Na het afkoelen, afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden in stukken van 3,4 x 11 cm.
Afwerken met een choco decor van Arabesque Blanc 29.

Uitkomst 1 Bakvormen / 26 stuks