Cheese & Chips
Cheese & Chips
Recept
7.500 g | 75 % | tarwebloem | } 100% |
2.500 g | 25 % | Panoplus Nacho | } |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
400 g | 4 % | gist | |
5.200 g | 52 % | water | |
300 g | 3 % | Gamma Extra |
Vulling
1.125 g | rode paprika | ||
800 g | parmezaanse kaas (geraspt) | ||
1.650 g | mozzarella kaas (blokjes) |
Afwerking
1.350 g | geraspte kaas (30 g per stuk) | ||
675 g | doritos chips (15 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 2200 gram.
Vormen als brood.
Deegrijs 30 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 5 mm.
De boven en onderkant van de plak instrijken met olijfolie en bestrooien met parmezaanse kaas.
Steek met een grote krabber blokjes van 2 x 2 cm.
Meng de blokjes met de rode paprika en mozzarella.
Vul de tulbandvorm met 430 gram.
Narijs 50 minuten.
Bestrooien met geraspte kaas vermengd met de doritos chips.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 240°C aflopend naar 220°C
Baktijd 23 minuten.
Uitkomst 45 stuks