Cassis Plaatcake
Cassis Plaatcake
Fonceerdeeg
1.200 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
800 g | Renetta Appelspijs |
Recept
3.000 g | Vero Plaatcake | |
1.350 g | water | |
1.350 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
3.000 g | Fruitful Bl. Currant HI |
Decoratie
800 g | Kruimeldeeg met Kanomix |
Afwerking
1.200 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.Bestrijk het hardewenerdeeg met Renetta Appelspijs.
Meng de ingredienten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel ca. 1400 gram beslag over de Renetta Appelspijs.
Van de vulling diagonale banen op het cakebeslag spuiten.
Overstrooien met grof kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Neutraal en in gewenste grootte snijden.
Uitkomst 4 stuks