Carribean Cake met Fantasy Chocnut Cake
Carribean Cake met Fantasy Chocnut Cake
Recept
2.000 g | Fantasy Chocnut Cake | |
500 g | ei | |
600 g | water | |
290 g | gemalen kokos | |
280 g | suiker | |
30 g | Wigo Aroma Le Rum |
Decoratie
200 g | Hazelnootstukje KC | |
40 g | gemalen kokos |
Werkwijze
Alle grondstoffen met de vlindergard gedurdende 5 minuten in de laagste versnelling mengen.Voor het uitscheppen het beslag bijkrabben en doorspatelen.
Papieren Cakevorm vullen met 370 gram beslag en over strooien met 20 gram Hazelnootstukjes KC en 4 gram kokos.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd ca. 40 minuten.
Oventemperatuur rotatieoven 150°C.
Uitkomst 10 carribean cakes.
Na het afkoelen licht overstrooien met Mont Blanc.
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de Papieren Cakevorm schoon te houden.