Recepten Recepten

Carribean Cake met Fantasy Chocnut Cake

Recept

2.000 g   Fantasy Chocnut Cake
500 g   ei
600 g   water
290 g   gemalen kokos
280 g   suiker
30 g   Wigo Aroma Le Rum

Decoratie

200 g   Hazelnootstukje KC
40 g   gemalen kokos
Carribean Cake met Fantasy Chocnut Cake

Werkwijze

Alle grondstoffen met de vlindergard gedurdende 5 minuten in de laagste versnelling mengen.
Voor het uitscheppen het beslag bijkrabben en doorspatelen.
Papieren Cakevorm vullen met 370 gram beslag en over strooien met 20 gram Hazelnootstukjes KC en 4 gram kokos.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd ca. 40 minuten.

Oventemperatuur rotatieoven 150°C.

Uitkomst 10 carribean cakes.

Na het afkoelen licht overstrooien met Mont Blanc.

Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de Papieren Cakevorm schoon te houden.