Caramel Tompouce
Caramel Tompouce
-
4 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
100 g | Scaldis Wit |
Vulling
175 g | Zeesan Caramel | |
200 g | water | |
850 g | slagroom |
Afwerking
100 g | Fruitful Apricot Jam | |
200 g | Gletscher Fondant | |
3 g | Araba Mocca | |
35 g | Butterscotch Granulaat |
Werkwijze
De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.Meng de Zeesan Caramel met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
De Caramelbavaroise op een tompouceplak spuiten, de andere plak hierop.
Voor een stevigere bavaroise eerst laten geleren.
De bovenzijde abrikoteren en glaceren met Mokka Fondant, overstrooien met Butterscotch Granulaat.
Na het aandrogen snijden in stukken van 4,5 cm breed.
Uitkomst 20 stuks.