Caramel Cake
Caramel Cake
Recept
15.000 g | Fantasy Karamel Cake | |
3.750 g | ei | |
3.750 g | Muffinolie * | |
3.750 g | water |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de laagste versnelling.De Cakevorm in tray vullen met 350 gram beslag.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren, daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Om een gegarandeerd mooie scheuring te krijgen is het mogelijk om door middel van een cornetje een dun streepje Muffinolie in het midden van de cake te spuiten.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45-50 minuten.
Uitkomst 75 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.