Recepten Recepten

Cappuchoc

Fonceerdeeg

1.000 g   Kruimeldeeg met Minuta VV (40 g per stuk)

Recept

1.000 g   Moscamix
1.000 g   ei

Vulling

500 g   Zeesan Cappuccino
625 g   water
2.500 g   slagroom

Decoratie

1.875 g   slagroom (75 g per stuk)

Decoratie 1

625 g   notenmix (25 g per stuk)

Decoratie 2

500 g   choco decor (20 g per stuk)
Cappuchoc

Werkwijze

25 Taartpannen van 15 cm doorsnede bestrooien met kruimeldeeg.

Alle grondstoffen mengen en ca. 8 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Spuit 80 gram beslag op het kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca.18 minuten.

Meng de Zeesan Cappuccino met het water tot een gladde massa.
Spatel vervolgens de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.

Schep de bavaroise (145 gram) op de afgekoelde bodem en verdeel deze grof.

Na verwerking altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te verkrijgen.

Decoreren met 5 kleine rozetten slagroom, notenmix en choco deco's.

Uitkomst 25 stuks