Cappuccino gebakje
Cappuccino gebakje
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
1.500 g | Vero Boerencake Koppig | |
540 g | water | |
70 g | Wigo Comp.Irish Coffee | |
150 g | suiker |
Vulling
200 g | Zeesan Cappuccino | |
250 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Afwerking
300 g | ColdJel Neutraal | |
10 g | Araba Mocca |
Decoratie
400 g | Chocoladeschaafsel Wit | |
500 g | slagroom | |
132 st | chocolade galettes |
Werkwijze
Plaat 60 x 40 fonceren met hardewenerdeeg, dikte van 1,75 mm.Vero Boerencake Koppig, suiker, Wigo Comp.Irish Coffee en water mengen,
4 minuten in de tweede versnelling draaien.
Het beslag op het hardewenerdeeg gieten en gladstrijken.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 30 minuten.
Meng de Zeesan Cappuccino met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over de afgekoelde cake.
Na verwerking altijd eerst in de koeling en dan in de vriezer plaatsen
om een goede gelering te verkrijgen.
Afgeleren met ColdJel Neutraal vermengd met Araba Mocca.
De plaat vervolgens in kleine gebakjes snijden van 3x5 cm.
Decoreren met Chocoladeschaafsel Wit, een glad bolletje slagroom en een Chocolade Galette.
Uitkomst 132 stuks.