Cappuccino Desserttaartje met Zeesan Cappuccino
Cappuccino Desserttaartje met Zeesan Cappuccino
Recept
240 g | Amandelbeslag met Moscalux en Perla Amandelpan |
Vulling
200 g | Zeesan Cappuccino | |
250 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Decoratie
60 g | Sprokkelschuim met Bianca |
Werkwijze
Meng Zeesan Cappuccino met het water tot een gladde massa.Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
3 bavaroiseringen van 18 cm insmeren met Muffinolie en door de poedersuiker halen, overtollige poedersuiker afkloppen.
De bavaroiseringen vullen met een dun plakje amandelbeslag dat net binnen de bavaroisering valt.
Een laagje cappuccinobavaroise.
Weer een dun plakje amandelbeslag.
Ruim tremperen met koffie trempeerlikeur.
De ring glad afstrijken met cappuccinobavaroise en koelen, vervolgens invriezen.
De rand afwerken met een bronskleurig lint.
De bovenkant bestrooien met 20 gram sprokkelschuim.
Licht bestuiven met chocolade Mont blanc.
Uitkomst 3 cappuccinodesserttaartjes.