Cantuccini
Cantuccini
Recept
1.000 g | Panovitesse Scone | |
350 g | water | |
100 g | ei | |
200 g | Citroenrasp |
Vulling
300 g | amandelen |
Werkwijze
Panovitesse Scone, Citroenrasp, ei en koud water 6 minuten mengen in de 2e versnelling, als laatste de amandelen doormengen.Het deeg 5 minuten laten rusten.
Rol 4 Pillen van 60 cm en zet deze op platen met papier.
1 x strijken met Ovex Liquide.
Na 30 minuten rust bakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Na het bakken afkoelen en schuin plakjes snijden (dikte 1 cm).
ca. 20 minuten nadrogen (tot ze krokant zijn).
Inschietoven 130°C.
Rotatieoven 110°C.
Uitkomst 70 stuks