Cake met Vero Vrijuit Cake
Cake met Vero Vrijuit Cake
Recept
10.000 g | Vero Vrijuit Cake | |
3.600 g | water |
Recept doseermachine
10.000 g | Vero Vrijuit Cake | |
4.000 g | water |
Werkwijze
Vero Vrijuit Cake en water gedurende 6-8 minuten mengen in de 2e versnelling met de vlindergard.Gewenst s.g. ca. 900 g/l.
Cake afvullen in gesmeerde blikken.
Een cakeblik van 1000 cc (1 liter) inhoud, afvullen met 375 g beslag.
Een cakeblik van 2250 cc inhoud (Boerencake), afvullen met 850 gram beslag.
Oventemperatuur ca. 150-160°C (inschietoven).
Oventemperatuur ca. 130-140°C (rotatieoven).
Baktijd ca 70 minuten (850 gram).
Uitkomst 16 stuks.
Voor vruchten cake 2% Fiks en 15% vruchten toevoegen.
Voor marmercake:
Op het chocolade gedeelte van het beslag 3% cacaopoeder en 3% suiker toevoegen.