Cake met V-GO! Vegan Cake
Cake met V-GO! Vegan Cake
Recept
1.000 g | V-GO! Vegan Cake | |
540 g | water | |
250 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen. i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Werkwijze
Meng de V-GO! Vegan Cake met het water gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Voeg in de laatste minuut de Muffinolie toe.
De Cakevorm in tray vullen met 370 gram beslag.
Door de cake eventueel met een geoliede krabber in te steken zal de cake mooi open bakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45-50 minuten.
Uitkomst 5 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.