Cake Donut Vanille
Cake Donut Vanille
Recept
1.000 g | V-GO! Vegan Cake | |
540 g | water | |
250 g | Muffinolie * | |
2 st | vanillestokje | |
20 g | Wigo Aroma Vanille |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
200 g | hazelnootgruis |
Afwerking 1
400 g | Fruitful Apricot Jam |
Afwerking 2
625 g | Gletscher Fondant | |
20 g | water | |
1 st | vanillestokje | |
8 g | Wigo Aroma Vanille |
Decoratie
85 g | hazelnootgruis |
Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Spuit de donut bakmatjes goed in met Carlex Spray.
Strooi de hazelnootgruis in de matjes (8 gram per stuk).
Vul de donut bakmatjes met 70 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Laat de Fruitul Apricot Jam kort koken. Abrikoteer de donuts.
Verwarm de Gletscher Fondant en slap af met het water. Voeg de vanillestok en het vanille aroma toe.
Dip de donuts in de fondant.
Zet de donut aan met een randje hazelnootgruis.
Uitkomst 25 stuks