Cake Donut Pistache & Mango
Cake Donut Pistache & Mango
Recept
1.000 g | V-GO! Vegan Cake | |
540 g | water | |
300 g | Muffinolie * | |
80 g | Wigo Compound Pistache |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
500 g | Fruitful Mango HI | |
50 g | Zeesan Neutral V |
Afwerking
675 g | Gletscher Fondant | |
20 g | water |
Decoratie
135 g | pistachenoten |
Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Spuit de donut bakmatjes goed in met Carlex Spray.
Vul de donut bakmatjes met 70 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Verwarm de Gletscher Fondant en slap af met het water.
Dip de donuts in de fondant.
Hak de pistachenoten grof en strooi ze direct op de fondant.
Snij de donut doormidden.
Pureer de Fruitful Mango HI tot een bijna gladde massa en meng met de Zeesan Neutral V.
Spuit de gepureerde Fruitful Mango op de onderkant en plaats de bovenkant terug.
Uitkomst 27 stuks