Cake Donut Pasen
Cake Donut Pasen
Recept
1.000 g | Fantasy Panettone Cake | |
250 g | ei | |
250 g | water | |
250 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
400 g | Dip Advocaat Smaak | |
75 g | Dip Neutraal |
Decoratie
300 g | Arabesque Noir 58 | |
15 g | water | |
75 st | chocolade paaseitje (3 st per stuk) |
Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Spuit de donut bakmatjes goed in met Carlex Spray.
Vul de donut bakmatjes met 70 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Dip de donuts in de verwarmde Dip Advocaat Smaak.
Verwarmd de Dip Neutraal en zet streepjes over de Dip Advocaat Smaak.
Voeg het water toe aan de getempereerde chocolade, roer tot deze dik begint te worden.
Spuit een nestje op de donut. Decoreer met paaseitjes naar keuze.
Uitkomst 25 stuks