Recepten Recepten

Cake Donut Pasen

Recept

1.000 g   Fantasy Panettone Cake
250 g   ei
250 g   water
250 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

400 g   Dip Advocaat Smaak
75 g   Dip Neutraal

Decoratie

300 g   Arabesque Noir 58
15 g   water
75 st   chocolade paaseitje (3 st per stuk)
Cake Donut Pasen

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Spuit de donut bakmatjes goed in met Carlex Spray.

Vul de donut bakmatjes met 70 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.

Dip de donuts in de verwarmde Dip Advocaat Smaak.
Verwarmd de Dip Neutraal en zet streepjes over de Dip Advocaat Smaak.

Voeg het water toe aan de getempereerde chocolade, roer tot deze dik begint te worden.
Spuit een nestje op de donut. Decoreer met paaseitjes naar keuze.

Uitkomst 25 stuks