Cake Donut ChocNut (Luxe)
Cake Donut ChocNut (Luxe)
Recept
1.000 g | Fantasy Chocnut Cake | |
200 g | ei | |
200 g | water |
Afwerking
320 g | Dip Choco |
Decoratie
125 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
100 g | Hazelnootstukje KC | |
100 g | chocolade schotsen |
Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Spuit de donut bakmatjes goed in met Carlex Spray.
Vul de donut bakmatjes met 70 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Dip de donuts in de verwarmde Dip Choco.
Spuit kleine dopjes creme au beurre op de Dip Choco.
Decoreren met Hazelnootstukjes KC en chocolade schotsen.
Uitkomst 20 stuks