Cake d' Amour
Cake d' Amour
Recept
20.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
8.000 g | water | |
6.000 g | Perla Amandelpan | |
120 g | Wigo Aroma Vanille |
Decoratie
1.000 g | Scaldis Wit | |
1.000 g | Dip Neutraal | |
2 g | Paars/Rood E122 | |
775 g | Chocoladeschaafsel Wit |
Afwerking
1.000 g | Maro 1:3 Rol | |
100 g | poedersuiker | |
12 g | Helderrood E124 |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig, Wigo Aroma Vanille, Perla Amandelpan en het water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.Papieren Cakevorm vullen met 350 gram beslag.
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.
Om een mooie scheuring te krijgen is het mogelijk om door middel van een cornetje een dun streepje Muffinolie in het midden van de cake te spuiten.
Oventemperatuur
Inschietoven 180°C.
Baktijd 45 minuten.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd 45 minuten.
De Scaldis Wit en de Dip Neutraal apart smelten, vervolgens mengen en de Paarsrood toevoegen.
De cakes doorhalen en bestrooien met de Chocoladeschaafsel Wit.
De Am. Marsepein mengen met de Helderrood, de poedersuiker toevoegen.
De rode marsepein uitrollen op 3,5 mm en hartjes uitsteken.
Iedere cake d'amour decoreren met een hartje.
Uitkomst 97 stuks.