Cake d' Amande
Cake d' Amande
Recept
5.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
2.000 g | water | |
1.600 g | Perla Amandelpan | |
125 g | Speculaas Orenta | |
125 g | suiker |
Decoratie
650 g | amandelstaafjes | |
200 g | suiker | |
25 g | eiwit |
Werkwijze
Vero Boerencake Koppig, speculaaskruiden, suiker, Perla Amandelpan en het water mengen,4 minuten in de tweede versnelling draaien.
Papieren Cakevorm vullen met 350 gram beslag.
Decoratie mengen en drogen.
Bestrooi iedere cake met 35 gram decoratie.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 45 minuten.
Oventemperatuur rotatieoven 150°C.
Uitkomst 25 cakes d'amande.
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.