Cake Bites
Cake Bites
Recept
900 g | Fantasy Orange Cake * | ||
750 g | Kwarkbroodmix | ||
375 g | patent tarwebloem | ||
350 g | water | ||
250 g | ei | ||
225 g | margarine |
* of Fantasy Karamel Cake/ Fantasy Red Velvet Cake.
-
750 g | Fruitful Bl. Currant HI |
Werkwijze
Meng alle ingrediënten, gebruik koud water en ei, gedurende 4 minuten in de eerste en 3 minutenin de tweede versnelling van de spiraalkneder.
Het deeg kan direct uitgerold worden mits het niet te warm is (anders eerst terugkoelen).
Rol het deeg uit tot een dikte van 12 mm. Vries de plak in.
Snijd de bevroren plak in repen en de repen in blokjes van ca. 1,2 x 1,2 cm.
Dit gaat makkelijk op een snijplank met een kaasmes.
Bij voorkeur de plak en repen voor het snijden inspuiten met Carlex.
Bespuit de blokjes royaal met Carlex en verdeel ze over een bakplaat (voorzien van bakpapier) van 60 x 40 cm.
Door de blokjes royaal te voorzien van Carlex zullen ze makkelijk los komen na het bakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd ca. 23 minuten.
Uitkomst ca. 500 stuks
Gebruik gepureerde Fruitful als saus bij de Cake Bites.