Cake a Break! Choco Appelnoot
Cake a Break! Choco Appelnoot
Recept
2.000 g | Vero Plaatcake | |
900 g | water | |
900 g | Muffinolie * | |
260 g | suiker | |
120 g | Cacao | |
20 g | Kaneel Orenta |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
1.500 g | appelparten | |
180 g | walnoten |
Afwerking
180 g | Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV (15 g per stuk) | |
24 g | poedersuiker (2 g per stuk) |
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.Schep 350 gram beslag in de Cake a Breakbakjes.
Plaats op het beslag de appelparten in een stervorm met daar tussen de walnoten.
Overstrooien met kruimeldeeg en poedersuiker.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 12 stuks