Cake a Break! Appel & Thee
Cake a Break! Appel & Thee
Recept
2.000 g | Vero Plaatcake | |
700 g | Perla Amandelpan | |
900 g | water | |
900 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
1.200 g | appelstukjes | |
10 g | rooibos thee |
Decoratie
120 g | cranberries |
Afwerking
360 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.Schep 375 gram beslag in de Cake a Breakbakjes.
Meng de thee met de appelstukjes en verdeel het grof over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na afkoeling wat cranberries op de cake strooien en afgeleren.
Uitkomst 12 stuks