Byrkes met KornPlus 50 MZ
Byrkes met KornPlus 50 MZ
Recept
1.000 g | 50 % | KornPlus 50 MZ * | } 100% |
1.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
120 g | 6 % | gist | |
900 g | 45 % | water | |
100 g | 5 % | ei |
* Panomix Kornplus bevat zout!
Doortoeren
700 g | 35 % | korstboter/margarine |
Decoratie
300 g | Decor Classic Mix |
Werkwijze
Deeg glad draaien, maar niet taai.Deegtemperatuur 20°C.
Voorrijs 10 minuten.
De korstboter invouwen.
Drie halve Franse toeren geven (in drieën).
Na de laatste toer uitrollen op 4 mm dikte.
Banen snijden van 12 cm hoog.
Strijken met Ovex Liquide, los oprollen en iets platdrukken.
Deze pil strijken met Ovex Liquide en in de Decor Classic Mix rollen.
Snijden op een lengte van 8 cm.
Narijs 45 minuten.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 20 minuten.
Uitkomst 50 byrkes.