Brunch Bunnies
Brunch Bunnies
Fonceerdeeg
240 g | Hardewenerdeeg met Kanomix * | |
200 g | Arabesque Noir 58 | |
72 g | Fruitful Apricot Jam |
* 7 cm doorsnede en 1.8 mm dik
Rolbeslag
250 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
Recept
350 g | Zeesan Banana | |
440 g | water | |
1.500 g | slagroom |
Afwerking
360 g | ColdJel Choco |
Decoratie
150 g | choco decor |
Decoratie 2
200 g | Maro 1:2 Vorm |
Werkwijze
Meng de Zeesan Banana met het water tot een gladde massa.Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over de bombematten van 6cm doorsnede en sluit af met een plakje rolbeslag.
NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Spuit de gebakken hardewenerplakjes af met Aranesque Noir 58 en verdeel de Fruitful Apricot Jam erover.
Verwarm de ColdJel Choco tot tenminste 45°C.
Los de bevroren Bombe's uit de Flexipan mat en doorhalen in de ColdJel Choco.
Plaats de Bombe's op het hardewenerplakje.
Decoreren met het chocolade decor en de Marsepein.
Uikomst 50 stuks