Brunch Breaker
Brunch Breaker
Recept deel 1
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
400 g | 4 % | gist | |
4.200 g | 42 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Recept deel 2
200 g | 2 % | Araba Mocca |
Werkwijze
Van alle grondstoffen uit recept deel 1 een stevig koel deeg vormen.Deegtemperatuur 24°C.
Verdeel het deeg in twee gelijke delen en draai de Araba Mocca door een deel.
Beide deegstukken iets plat maken en in de koeling plaatsen.
Na ca. 15 minuten uitrollen tot een dikte van 2.5 mm met een breedte van 30 cm.
Plaats de donkere plak op de lichte plak en rol deze op.
Nogmaals in de koeling plaatsen, na ca. 30 minuten schnecken snijden van 2 cm breed (ca. 60 gram).
Zet de schnecken 3 x 8 stuks in een bakplaat van 20 x 60 cm.
Narijs ca. 80 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd ca. 13 minuten.
Uitkomst 10 stuks