Brownie Nuts & Strawberry Empileur
Brownie Nuts & Strawberry Empileur
Bodem
1.000 g | hardewenerdeeg cacao |
Recept
2.250 g | American Brownie | |
550 g | water | |
200 g | boter * |
* Gesmolten, kan ook worden vervangen door 100 gram Muffinolie.
Vulling
125 g | amandelen | |
75 g | hazelnoten | |
50 g | walnoten |
-
400 g | Fruitful Strawberry |
Bavaroise
1.000 g | Choco Bavaroise met Zeesan Choco | |
1.000 g | Aardbeienbavaroise Speciaal |
Decoratie
275 g | slagroom |
Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg cacao, dikte 3 mm.Het hardewenerdeeg cacao uitsteken met het rationeel banketframe.
Meng alle grondstoffen voor de brownie gedurende 10 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde.
Als laatste de vulling doordraaien (de noten eventueel eerst licht bruneren).
Giet het beslag op het hardewenerdeeg cacao en strijk af met afstrijker 3.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 45 minuten.
Strijk na het bakken en afkoelen de Fruitful Strawberry op de brownie.
Maak de Aardbeienbavaroise Speciaal en Choco Bavaroise aan en spuit willekeurig grote doppen op de empileur.
Snijden in stukken van 7 x 5 cm.
Decoreer met slagroom en aardbei.
Uitkomst 55 stuks