Brownie Island
Brownie Island
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
2.000 g | American Brownie | |
500 g | water | |
200 g | boter |
Vulling
3.500 g | Choco Bavaroise met Zeesan Choco |
Afwerking
150 g | Arabesque Noir 72 | |
150 g | cacaoboter |
Decoratie
100 g | Fruitful Raspberry Jam | |
200 g | choco decor |
Decoratie 2
60 st | frambozen |
Werkwijze
Rol het hardewenerdeeg uit tot een dikte van 2,75 mm en fonceer een plaat van 60 x 40 cm.Meng alle grondstoffen gedurende 10 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde.
Giet het beslag uit op het hardewenerdeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Snijd de bodems in 4 repen van ca. 15 cm, snijd de repen in 5 stukken en plaats deze in de vriezer.
Meng de Zeesan Choco met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Laat de bavaroise iets geleren zodat er stevige doppen gespoten kunnen worden.
Spuit 175 gram Chocobavaroise in verschillende maten doppen op iedere bodem en vries de gebakstukken in.
Spuit de gebakstukken bevroren af met het mengsel van cacaoboter en Arabesque.
Decoreren met een choco decor, frambozen en Fruitful Raspberry Jam.
Uitkomst 20 stuks