Recepten Recepten

Brownie Gebakstuk

Fonceerdeeg

750 g   hardewenerdeeg cacao

Recept

2.250 g   American Brownie
560 g   water
190 g   boter *

* Gesmolten, kan ook worden vervangen door 150 gram Muffinolie.

Vulling

600 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
70 g   Arabesque Noir 72

Decoratie

200 g   choco decor
Brownie Gebakstuk

Werkwijze

Maak rechthoekige Hardewenerplakken van 8 x 15 cm en bak deze af.

Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 25 minuten.

Meng alle grondstoffen gedurende 10 minuten in de eerste versnelling met de vlindergarde.
Giet het beslag in een met siliconen papier beklede bakplaat (60 x 40 cm) met hoge randen.
Iets bespuiten met Carlex en strijk het beslag uit.

Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het bakken en afkoelen de brownie snijden in 8 x 15 cm.
Plaats de brownie op het Hardewener en decoreren met de Crème au Beurre en chocolade decor.

Uitkomst 20 stuks