![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Brokkenmakers
Brokkenmakers
Recept
2.000 g | Kanomix | |
750 g | boter | |
100 g | ei | |
80 g | Citroenrasp | |
50 g | water | |
10 g | bakkerszout |
Vulling
300 g | Hazelnoot Gebroken Gebruneerd |
![Brokkenmakers](https://www.zeelandia.nl/recepten/brokkenmakers/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten, als laatste de vulling doordraaien.Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Deeg uitrollen tot een dikte van 8 mm.
Bakplaat 40 x 60 cm bekleden met siliconenpapier, vervolgens het deeg erop.
Dun bestrijken met Ovex Liquide.
Oventemperatuur 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het afkoelen breken in grove brokken.
Als variatie kunt u de vulling vervangen door een vulling van chocolade pajets.