Recepten Recepten

Bridge kaarten met Zeesan Tiramisu

Recept

1.000 g   Moscaplus
1.000 g   ei
70 g   suiker
70 g   Cacao

Vulling

200 g   Zeesan Tiramisu
250 g   water
1.000 g   slagroom

Afwerking

300 g   Trempeerlikeur met Gel
300 g   Creme au Beurre met Minuta VV
600 g   Maro 1:2 Rol
280 g   Paletta Spray Neutraal
Bridge kaarten met Zeesan Tiramisu

Werkwijze

Doe eerst de eieren, water en Citroenrasp in het bekken, daarna de Moscaplus toevoegen en het geheel in de laagste versnelling door elkaar mengen.
Draaitijd minimaal 8 minuten, verdeeld in ca. 6 minuten hogere en 2 minuten lagere versnelling.
Strijk hiervan 4 dunne plakken van 4 mm dik op een plaat van 60 x 40 cm.
 
Oventemperatuur 240°C
Baktijd 6 minuten

Meng de Zeesan Tiramisu met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Vul de 4 dunne plakken met 3 dunne lagen van 480 gram Tiramisu Bavaroise, 3 x tremperen met koffie trempeerlikeur iets aandrukken voor een mooie rechte boven zijde.
Dunne laag crème au beurre op de boven kant en daar op een plak witte Am Marsepein 1/2 Rol op 1,5 mm uitgerold.
Het geheel om keren met behulp van een tweede plaat en koelen.

Na het koelen omkeren en op de marsepein de verdeling aangeven 4,5 x 9 cm. en decoreren met de kaart symbolen.
Het geheel afgeleren met Paletta Neutraal en in 48 gebakjes snijden.
Door het afgeleren is het gebak prima in te vriezen.

Uitkomst 48 bridge gebakjes.