Bridge kaarten met Zeesan Tiramisu
Bridge kaarten met Zeesan Tiramisu
Recept
1.000 g | Moscaplus | |
1.000 g | ei | |
70 g | suiker | |
70 g | Cacao |
Vulling
200 g | Zeesan Tiramisu | |
250 g | water | |
1.000 g | slagroom |
Afwerking
300 g | Trempeerlikeur met Gel | |
300 g | Creme au Beurre met Minuta VV | |
600 g | Maro 1:2 Rol | |
280 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Doe eerst de eieren, water en Citroenrasp in het bekken, daarna de Moscaplus toevoegen en het geheel in de laagste versnelling door elkaar mengen.Draaitijd minimaal 8 minuten, verdeeld in ca. 6 minuten hogere en 2 minuten lagere versnelling.
Strijk hiervan 4 dunne plakken van 4 mm dik op een plaat van 60 x 40 cm.
Oventemperatuur 240°C
Baktijd 6 minuten
Meng de Zeesan Tiramisu met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Vul de 4 dunne plakken met 3 dunne lagen van 480 gram Tiramisu Bavaroise, 3 x tremperen met koffie trempeerlikeur iets aandrukken voor een mooie rechte boven zijde.
Dunne laag crème au beurre op de boven kant en daar op een plak witte Am Marsepein 1/2 Rol op 1,5 mm uitgerold.
Het geheel om keren met behulp van een tweede plaat en koelen.
Na het koelen omkeren en op de marsepein de verdeling aangeven 4,5 x 9 cm. en decoreren met de kaart symbolen.
Het geheel afgeleren met Paletta Neutraal en in 48 gebakjes snijden.
Door het afgeleren is het gebak prima in te vriezen.
Uitkomst 48 bridge gebakjes.