BreekPizza
BreekPizza
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
300 g | 3 % | gist | |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
5.600 g | 56 % | water | |
300 g | 3 % | Combimalz GOLD |
Vulling
1.000 g | 10 % | gedroogde gefruite uitjes | |
3.000 g | 30 % | uitgebakken spekjes |
Decoratie
4.950 g | Pizza Topping (110 g per stuk) | ||
1.350 g | cherry tomaatjes (30 g per stuk) | ||
450 g | bosui (10 g per stuk) | ||
90 g | tijm (2 g per stuk) | ||
90 g | rozemarijn (2 g per stuk) | ||
1.350 g | geraspte kaas (30 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C
Afwegen 1350 gram
Bolrijs 10 minuten
Verdelen, niet opbollen.
Plaats 2 x 5 stukjes tegen elkaar op een bakplaat met papier.
Na enige rijs de stukjes insmeren met pizzatopping.
Decoreren met tomaatjes, bosuitjes, rozemarijn en thijm en overstrooien met geraspte kaas.
Narijs 45 minuten
Bakken met stoom
Oventemperatuur 230°C
Baktijd 18 minuten
Uitkomst 45 stuks