Boter Rozijnen-krentenbollen met Maestro Boterstol
Boter Rozijnen-krentenbollen met Maestro Boterstol
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
1.000 g | 10 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
6.200 g | 62 % | water | |
3.000 g | 30 % | Maestro Boterstol |
Vulling
9.000 g | 90 % | rozijnen | |
3.000 g | 30 % | krenten |
Afwerking
924 g | Ovex Liquide (2 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 2100 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Strijken met Ovex Liquide.
Narijs 80 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 462 stuks
Van dit recept zijn ook prima mini's te maken, gebruik hiervoor een afweeggewicht van 1050 gram.