Bosvruchten Rolo's
Bosvruchten Rolo's
Recept
2.000 g | Kanomix | |
600 g | boter of margarine | |
150 g | karnemelk | |
10 g | Kaneel Orenta | |
15 g | cardamon | |
5 g | bakkerszout |
Vulling
2.500 g | Maro 1:1,5 Vorm * | |
125 g | Zeesan Forest Fruit |
* Eventueel bijkleuren met kleurstof.
Decoratie
150 g | gehakte pistachenoten | |
150 g | suiker |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 3 mm en een lengte van 60 cm.
Bestrijk de plak met water.
Meng de Maro 1:1,5 Vorm met de Zeesan Forest Fruit en rol uit op een dikte van 2,75 mm.
Deze plak over het deeg leggen en bestrijken met water.
Rol de twee lagen op tot een grote pil en rol deze door de met suiker gemengde gehakte pistachenoten.
Koelen voor het snijden, snijd dunne plakken van 5 mm en bak deze af.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 20 minuten.
Uitkomst 130 stuks