Bosvruchten Empileur
Bosvruchten Empileur
Fonceerdeeg
1.250 g | Sloffendeeg met Kanomix | |
1.000 g | Perla Amandelpan |
Recept 1
150 g | Zeesan Forest Fruit | |
100 g | cassispuree | |
100 g | water | |
150 g | Arabesque Blanc 29 | |
800 g | slagroom |
Rolbeslag
420 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
Recept 2
1.000 g | Fruitful Bl. Currant HI | |
500 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met sloffendeeg , dikte 5 mm.Het sloffendeeg uitsteken met het frame.
De Perla Amandelpan gelijkmatig verdelen over het deeg.
Oventemperatuur 175°C. Baktijd 20 minuten.
De gebakken plak laten afkoelen, het frame met de ronde kanten op de plaat zetten.
Meng het water, de cassispuree, Zeesan Forest fruit en de gesmolten Arabesque Blanc 29 tot een gladde massa.
Spatel de slagroom, die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Deze vulling op de gebakken plak aanbrengen en afstrijken met afstrijker 2,5 cm.
Leg hierop een plak rolbeslag.
Meng de Fruitful Bl. Currant HI met de verwarmde Paletta Spray Neutraal.
Verdeel deze massa gelijkmatig over de plaat.
Invriezen en bevroren lossen.
Snijd de gebakjes in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.
Uitkomst 1 frame (50 stuks)