Bosbiscuit
Bosbiscuit
Recept
350 g | Bianca | |
350 g | water | |
1.400 g | Perla Amandelpan | |
210 g | eiwit | |
210 g | tarwebloem |
Rolbeslag
400 g | Rolbeslag met Sachermix |
Vulling 1
500 g | karamel |
Vulling 2
300 g | Zeesan Forest Fruit | |
375 g | water | |
1.500 g | slagroom |
Vulling 3
1.200 g | rood fruit |
Afwerking
150 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Bianca en water opkloppen tot een standig schuim.Perla Amandelpan mengen met het eiwit, de bloem toevoegen en door het schuim spatelen.
Spuit rechte banen biscuit tegen elkaar op een bakvel.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd 25 minuten.
Bekleed ringen van 17 cm doorsnede met een hoogte van 5 cm met het biscuit.
Steek uit het resterende biscuit 20 plakken van 15 cm doorsnede. Leg 1 plak op de bodem van de beklede ringen.
Steek 10 plakken van 15 cm doorsnede uit het Rolbeslag met Sachermix N.
Meng de Zeesan Forest Fruit met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt er in gedeeltes door.
Verdeel de helft van de bavaroise over de ringen en plaats hierop het plakje rolbeslag, verdeel hierover de karamel.
Verdeel het tweede gedeelte bavaroise over de taarten en sluit af met een plak biscuit. Vries de taarten in.
Los de taarten en verdeel het rood fruit over de taarten. Afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 10 stuks