Borrel Broodsticks
Borrel Broodsticks
Recept
4.500 g | 90 % | tarwebloem | } 100% |
500 g | 10 % | roggebloem | } |
150 g | 3 % | gist | |
85 g | 1.7 % | bakkerszout | |
2.600 g | 52 % | water | |
750 g | 15 % | Exakt Ambacht | |
150 g | 3 % | Decor Maanzaad Blauw | |
250 g | 5 % | Zonnebloempitten | |
500 g | 10 % | havervlokken |
Vulling
1.000 g | 20 % | kaasblokjes | |
750 g | 15 % | gedroogde tomatenstukjes | |
500 g | 10 % | gefrituurde uitjes | |
15 g | 0.3 % | knoflookpoeder |
Decoratie
500 g | geraspte belegen kaas | ||
4 g | komijnzaad | ||
60 g | Ovex Liquide |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg vormen.Vulling direct doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 3850 gram.
Voorslagrijs 15 minuten.
Uitrollen tot een grootte van 60 x 40 cm (ca. 8 mm).
Op de bakplaat leggen.
Strijken met Ovex Liquide.
Bestrooien met geraspte kaas en komijn.
Narijs 25 minuten.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 25 minuten.
Na afkoelen snijden in sticks van 9,5 x 2 cm.
Uitkomst 360 stuks