Bloedsinas Break
Bloedsinas Break
Recept
1.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
1.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
200 g | 10 % | gist | |
800 g | 40 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling
200 g | Zeesan Blood Orange | ||
200 g | boter | ||
320 g | Fruitful Orange Cream | ||
60 g | Pajets Chocolade |
Decoratie
45 g | suikernibs P2 (5 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een stevig en koel deeg vormen.Opmaken als voor brood en in de koeling plaatsen.
Na ca. 15 minuten rijs uitrollen tot een dikte van 8 mm.
100 gram licht gesmolten boter dun opbrengen. Spuit hierop 2 banen van 80 gram Fruitful Orange Cream.
Overstrooien met 100 gram Zeesan Boedsinaasappel en 30 gram pajets chocolade.
In drieën vouwen en uitrollen tot een dikte van 8 mm.
Nogmaals 100 gram licht gesmolten boter dun opbrengen. Spuit hierop 2 banen van 80 gram Fruitful Orange Cream.
Overstrooien met 100 gram Zeesan Bloedsinaasappel en 30 gram pajets chocolade.
Uitrollen tot een dikte van 8 mm en een breedte van 25 cm, even terugkoelen in de vriezer voor een goede verwerking.
Snijden in repen van 25 x 2 cm (ca. 80 gram).
Knopen vormen en 5 stuks in een pie-plate plaatsen.
Narijs 60 minuten.
Decoreren met Suikernibs P2.
Oventemperatuur 220-200°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 9 stuks