Bisou de Coco
Bisou de Coco
Bodem
270 g | hardewenerdeeg cacao |
Recept
300 g | Bianca | |
300 g | water | |
150 g | suiker | |
600 g | kokos | |
250 g | suiker | |
150 g | tarwebloem |
Afwerking
150 g | Scaldis Puur |
Vulling
450 g | karamel |
Decoratie
450 g | Crème au Beurre met Puddingpoeder R | |
45 g | kokos * |
* licht gebruneerd
Werkwijze
Bianca, water en 150 gram suiker opkloppen tot een standig schuim.Draai daarna voorzichtig de kokos, suiker en bloem door.
Verdeel dit over een kartonnen Bakvorm Plaatcake (37 x 27,5 cm).
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.
Uit de gebakken kokosbodem ringen steken met een doorsnede van 55 mm.
Steek uit deze ring een gat met b.v. een appelboor.
De uitgestoken bodems doorhalen met Scaldis Puur en direct op de gebakken hardewenerplakjes plaatsen.
Het hart vullen met karamel (15 gram), spuit een ring van Crème au beurre langs de rand.
Vul de opening van de gespoten ring op met een bevroren en met gebrande kokos gedecoreerde dop crème au beurre*.
* Strooi gebrande kokos op een plaat en spuit hierop doppen (ca. 5 gram) créme au beurre.
Bestrooi de bovenzijde van deze doppen ook met gebrande kokos en vries deze in.
Uitkomst 30 stuks