Bieten Geitenkaasbrood
Bieten Geitenkaasbrood
Voordeeg
200 g | 11.1 % | Amore Melange | |
200 g | 11.1 % | water |
Recept
1.800 g | 100 % | tarwebloem | |
40 g | 2.2 % | bakkerszout | |
8 g | 0.4 % | gist | |
640 g | 35.6 % | water | |
1.400 g | 77.8 % | geraspte rode bieten |
Vulling
600 g | 33.3 % | geitenkaas * |
* blokjes belegen geitenkaas
Werkwijze
Meng de ingrediënten van het voordeeg.Het voordeeg minimaal 8 uur en maximaal 24 uur afgedekt laten staan op bakkerijtemperatuur.
Van alle grondstoffen inclusief het voordeeg een goed vermengd en afgekneed deeg vormen.
Kneed aanvankelijk een vrij stevig deeg met 26% water.
Voeg wanneer het deeg gevormd is het resterende water toe.
Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Bulkrijs 120 minuten, na 60 minuten het deeg een doorslag geven.
Afwegen 490 gram.
Bolrijs van 45 minuten.
Modelleren.
Narijs ca. 75 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 250°C > 180°C.
Baktijd ca. 40 minuten.
Uitkomst 10 stuks