Besbanket
Besbanket
Fonceerdeeg
2.000 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling
250 g | Perla Amandelpan | |
1.200 g | Rolbeslag met Sachermix * | |
1.450 g | Fruitful Bl. Currant HI |
* 24 plakken van 18 cm.
Recept
90 g | Bianca | |
135 g | water * | |
225 g | suiker |
* 90 graden
Afwerking
250 g | Arabesque Lait 34 | |
1.800 g | slagroom |
Decoratie
800 g | Arabesque Noir 72 | |
100 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Hardewenerdeeg uitrollen tot een dikte van 2,5 mm.Fonceer een vlaaipan van 18 cm met de uitgestoken deegplakken.
Verdeel de Perla Amandelpan op het deeg.
Leg een plak rolbeslag op de Perla Amandelpan.
Verdeel de Fruitful Bl. Currant HI over het rolbeslag en plaats hierop een tweede plak rolbeslag.
De grondstoffen van het recept opkloppen.
De bovenzijde dichtspuiten met het schuim, 35 gram per taart.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Na afkoelen lossen en eventueel bewaren in de vriezer.
Bestrijk het schuim met Arabesque Lait 35.
Verdeel de slagroom over de taarten en iets bol maskeren.
Decoreren met chocolade krullen gemaakt van Arabesque Noir 72 en licht afpoederen met Mont Blanc.
Uitkomst 12 stuks