Recepten Recepten

Besbanket

Fonceerdeeg

2.000 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling

250 g   Perla Amandelpan
1.200 g   Rolbeslag met Sachermix *
1.450 g   Fruitful Bl. Currant HI

* 24 plakken van 18 cm.

Recept

90 g   Bianca
135 g   water *
225 g   suiker

* 90 graden

Afwerking

250 g   Arabesque Lait 34
1.800 g   slagroom

Decoratie

800 g   Arabesque Noir 72
100 g   Mont Blanc
Besbanket

Werkwijze

Hardewenerdeeg uitrollen tot een dikte van 2,5 mm.
Fonceer een vlaaipan van 18 cm met de uitgestoken deegplakken.

Verdeel de Perla Amandelpan op het deeg.
Leg een plak rolbeslag op de Perla Amandelpan.
Verdeel de Fruitful Bl. Currant HI over het rolbeslag en plaats hierop een tweede plak rolbeslag.

De grondstoffen van het recept opkloppen.
De bovenzijde dichtspuiten met het schuim, 35 gram per taart.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.

Na afkoelen lossen en eventueel bewaren in de vriezer.

Bestrijk het schuim met Arabesque Lait 35.
Verdeel de slagroom over de taarten en iets bol maskeren.
Decoreren met chocolade krullen gemaakt van Arabesque Noir 72 en licht afpoederen met Mont Blanc.

Uitkomst 12 stuks