Berry Party Pie
Berry Party Pie
Fonceerdeeg
1.000 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
675 g | Vero Plaatcake | |
470 g | water | |
170 g | Muffinolie * | |
45 g | suiker | |
140 g | cranberries ** |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
** In stukjes gehakt
Vulling 1
300 g | Zeesan Yoghurt Kers | |
500 g | water | |
500 g | slagroom |
Vulling 2
1.050 g | Fruitful Blueberry |
Afwerking
300 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
300 g | bosbessen (50 g per stuk) | |
24 st | frambozen (4 st per stuk) |
Werkwijze
Het deeg uitrollen tot een dikte van 2,5 mm.De vlaaipan (doorsnede 18 cm) fonceren.
Meng de ingrediënten van het recept gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
De gefonceerde vlaaipan vullen met 250 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 170°C
Baktijd 30 minuten.
Meng de Zeesan Yoghurt Kers met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Verdeel de bavaroise over Flexipanmat (nr 1177 f02) en plaats deze in de vriezer.
Leg de bevroren bavaroise op de bodems en vul de open ruimtes met Fruitful Blueberry.
Afgeleren met Paletta Spray Neutraal en decoreren met de bosbessen en frambozen.
Eventueel decoreren met eetbare bloemen.
Uitkomst 6 stuks